začalo pršet___

začalo pršet___

 

Zadržím dech a pak
nakopnu ze všech sil nohu stolu, za nic nemohl
(ale já taky ne)
nakonec si k němu odevzdaně sednu
usrkávám kávu
vztahy, co nemluví

 

vždycky poznám kdy lžeš
ztmavnou ti oči a zeskelnatí
nechceš mě pustit dovnitř
ty oči jsou najednou dole (visí pod stolem v rozlité omáčce)

 

stmívá se

 

chtěla bych napsat dopis
a možná už všechno víš
(někdy si připadám jako Taťána a kdo byl vlastně Oněgin?)
špatně skrývám city a ty
pak ztrácím v cizích lidech
bez zpáteční známky
vím že nevybíráš schránku
a tak koukám do nebe a řvu
ty hajzle!!!...
začalo pršet

 

Autor Philogyny1, 20.03.2017
Přečteno 396x
Tipy 13
Poslední tipující: Jort, AndreaM, Jin&Jang, bogen, Amonasr, hanele m., banan, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak takové to je? uff.

21.03.2017 19:08:00 | hledač

já mám déšť ráda, nepřekvapil, nejsem z cukru... :)

21.03.2017 20:38:05 | Philogyny1

vtipná :-)

21.03.2017 20:44:45 | hledač

*)

21.03.2017 22:19:23 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí