co je štěstí ?

co je štěstí ?

Anotace: z letokruhů...

Vidět kapku rosy stékat po okvětním plátku růže ?

Cítit vůni čerstvě upečeného chleba ?

Dotýkat se dobře opracovaného kamene na zápraží svého domova ?

Ochutnávat plody vypěstěné na kousku vlastní půdy ?

Slyšet dopadat kapky do kaluže na cestě za tebou ?

To vše snad

je štěstí umět žít a milovat
Autor Michal Rohan, 05.02.2018
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné...

05.02.2018 06:35:11 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí