Růžové moře

Růžové moře

Anotace: ***

na drátě seděla vrána
cítila přívaly větru v načechraném peří
úžila oči
před paprsky slunce
vtom z dálky uviděla
růžové vlnící se moře
udiveně pozorovala blížící se
ohromné šiky pochodujících
růžových penisů
ladné hlavy se jim kývaly v rytmu pochodu
vzduch nad nimi se růžově vlnil
vypadaly
jako stáda plameňáků bez zobáků
jako houby růžovky když si sundají klobouky
začala se bát
kdyby chtěla vzlétnout, to moře nepřeletí
a kdyby - černé peří by jí zrůžovělo
(hrozná představa a nikdy by to už nebyla ona)
šiky se najednou zastavily
hlavy vztyčené vzhůru do nebe

chudák vrána
kdyby věděla, co ji čeká…

první dávky ji oslepily
po těch dalších spadla na zem
….utonula…..
nad růžovým mořem přeletělo hejno vran
bylo plné hlavonožců a vrány si pomyslely
- tolik životů přijde nazmar….

Autor Anděl, 22.03.2018
Přečteno 509x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Frr, jondys
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juj...hrůza pomyslit....jak ruka úzkostnejch snů vede naše inspirace**:-D :-( ST*

23.03.2018 00:01:00 | Frr

Frr....to bylo před spaním...takový sen jsem ještě neměla.....jen jak tak čtu o těch římských válkách, tak jsem to tam najednou viděla....:) děkujuuuu!

23.03.2018 05:49:55 | Anděl

Slovy klasika ... "zlatý prciny" ... :D

22.03.2018 22:24:29 | jondys

Ach - děkuji za hezký koment:) ten si musím uložit:):):)

23.03.2018 05:48:01 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí