Slunce v beranu

Slunce v beranu

 

Slunce pod vládou berana
Bezuzdně jarem cválá tu
Kdo naskočí mu na záda
Ohnivou rukou vládne tu

Sluneční rytíř, hrdina
Je připraven jít do boje 
Za život nový, život dá
Odvahou svojí prosluje

Luna až k Slunci dospěje
Marsovu sílu oživí
Semeno nové tu vzejde
Život na zemi vyklíčí

Autor vlnka, 02.04.2019
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí