Vnímej

Vnímej

 

Otevři oči uvidíš
krása přírody je ti blíž

rosu rána třpytící
louky jarní kvetoucí
ptáky nad zemí letící
vodopád v kapkách tříštící

Nastraž uši poslouchej
krásu zvuku vnímej

šumění klasů vlnících
kapky na kameni tančící
peřeje potoků bublajících
šelest křídel ptáků letících

Zavři oči nahmatej
život vnitřní vnímej

teplo života pulzující
mízu stromem proudící
žár ohně plamene hořící
chlad vody proudem tekoucí

Otevři srdce
lásku vnímej

k tobě přichází milující
posílej ji všem vnímajícím

 

Autor vlnka, 23.05.2019
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí