Kořeny

Kořeny

 

Luna ve štíru oživí
vzpomínky na stíny dní

Podzimní čas přemítání
na chvíli život zpomalí

Máš pocit, že se propadáš
duše předků potkáváš

Kořeny svoje objevuješ
s podstatou svojí bojuješ

Až na dno někdy musíš jít
sám sebe ve tmě objevit

Paprsek světla rozsvítit
na světlo světa čistý jít

Autor vlnka, 29.10.2019
Přečteno 319x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Donne, Marten, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toulám se v sobě temnou tmou
pak náhle trhnu záclonou ....fuj to sem se lek
kdo tam dal to zrcadlo ?

30.10.2019 22:11:11 | blázen

Děkuji moc za nahlédnutí a vtipný komentář :-)

31.10.2019 16:48:24 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí