Kousek od všeho

Kousek od všeho

 

Hledám své místo na zemi
ukotven v rodné hroudě

Hledám svou múzu v inspiraci
propojen s vesmírem  

Hledám svou jiskru života
zažehnu oheň touhy

Hledám svůj tichý klid
vnímám spodní proudy

Děkuji za všechno
co bylo mi dopřáno
pak
hledání za to stálo

Autor vlnka, 13.11.2019
Přečteno 345x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Marten, Květka Š., barasoukup, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí