Dopis

Dopis

Anotace: ...dopis pro kamarádku...odcházela na druhou stranu..setkání nebylo možné.

Napsala jsem dopis pro tebe..

seděla jsem u stolu sama...myšlenka má tě objala...

V tuto chvíli v tento okamžik ,chtěla jsem být s tebou..

věnovala jsem ti minuty svého života..

Než otevřeš bílou obálku..

čas se nezastaví...budeme v budoucnosti...

budeme o kus dál v čase..

Teď jsme ve své přítomnosti...

Začteš li se do mých řádků...zhluboka se nadechni...

jako když se potopíš do vody...do oceánu času..

zastav svůj dech....teď..

Dokážeš se ke mně vrátit o pár dní zpět....

Najdeš celý příběh myšlenek vepsaný mezi řádky..

Jsem s tebou i když je to minulost..

Cítíš teď moji přítomnost...

Právě mně věnuješ minuty svého života....

A já tě dokázala vzít svými slovy o den o dva zpátky...

Autor silovka, 01.08.2020
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je krutý a bere si i TY, které milujeme a jsou nám blízký. Moc pěkná a procítěná báseň, se srdíčkem ;-)

01.08.2020 13:28:46 | jenommarie

"Na druhou stranu, bez možnosti návratu, někdy mít možnost ten odchod pozdržet, aby jsme mohli odpovědět co jsme dosud říct nestihly" ;-)ST

01.08.2020 09:24:06 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí