xyz

xyz

V dáli...
Zamlžený konec.
Jako ocasní ploutev mrská se dvojice láskou prostoupená,
ty a já,
mou ruku drž a pevně svírej.
Mé kostnaté tělo živené tvými doteky, pohledy, vášní i polibky,
omyté jazykem touhy
pevně objímej.

Poněvadž měsíc vyprskne podivnou hypnózu do lidských mozků
a schramstne naše sny jako červotoč.
A než stihneš nasáknout vůni mého nářku,
svítání bodne nás do zavřených víček
a polechtá obnažené údy propletené v jeden cop.
Copánek věrnosti
ušetřen starostí,
volně vlající ve vlasech dívenky s pásem cudnosti,
nejčistší prostoty.

Blaženost, úsměv, naplnění se cachtají v průzračné laguně
na prknech slávy, divákům napůl skrytí.
Slyším náruživý šum prýskající do mých uší z mušle dočasného mládí.

Houpačka nás nemilosrdně bez cavyků
- zavěšená na ramenou našich soudců
- rozhoupaná našim zaslepením, silným citovým opojením
- ještě ne tak docela nasycením
přehoupne rozbřeskem a červánkově rudým nebem přes údolí zasypaným pomníky smrti.

Hodina se uklání hodině a moudře ustupuje,
ráno cupitá do zákulisí,
laguna vysychá,
schránka opuštěná korýši doznívá,
přichází podivný duch denních osudů,
který nás rozdělí do dvou odlišných mechových postelí.
Autor Murion, 14.09.2013
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí