+++

+++

Neznámá síla ovládá mé tělo,

hází se mnou vpravo vlevo.


Halucinace, ta nezbedná neskutečná kráska

vytváří můj svět plný kraslic

či neznámých tváří.

Neexistují, nejsou

přesto je živě vnímám.

 

Mým tělem slabounký proud nadpozemské síly

- v podobě lidské ruky, co na zem se snesla

cloumá.

Nechávám se unášet, nebráním se.

 

Levých uchem do mě naléhavě pronikají zvuky

zpod dveří uzavřené komůrky a

znásilňují moje slizské pulsující smysly,

znějí jako matematicko-fyzické pokusy

jako metafické otázky

jako chemické laboratorní nádobky

- bublání

- kouř

- výpary

- fňukání

- bílý plášť... koncentrace, manipulace.

 

Hihňám se pod pomyslný vous,

a červi mi z očí kapou do kapes.

Špinavým nehtem vyškrábnu holuba z nosu,

ostrou hranou zubu ho setřu na jazykové pohárky a

přikrmím sebe i parazity v mém kabátku.

Mňamka, hihňám se, mňamka to je. 

Autor Murion, 27.10.2013
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky podany hnus,
ale pobavilo me to
a je to ze zivota, ze ? :-)

27.10.2013 20:17:42 | Romana Šamanka Ladyloba

Mě samotnou to pobavilo :D no, červy v kapse jsem nikdy neměla, ale když jsem byla malá - přiznávám - nudle jsem okusila :D ale naštěstí jsem z toho vyrostla :D

27.10.2013 21:30:01 | Murion

u nas ve skolce nektera decka jedla mravence kdyz jsem jim nechtelo spat odpoledne

28.10.2013 01:33:19 | Romana Šamanka Ladyloba

Fakt? Tak to jsem ještě nezkoušela :D

28.10.2013 09:04:16 | Murion

:D ty si ďábel :D

27.10.2013 17:08:28 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí