-

-

Jako býložravec
pasu se na záři žlutých pampelišek,
zakrnělými zoubky infantilní posedlosti
rozemílám prozíravost a
přežívám jako mrtvý terč
na vratkých mostech naivní naděje,
že snad vystřelíš smělé šípy láskyplné zaslepenosti,
s kterou krtčí čumák zápasí v norách budoucnosti.

Roj včel a sarančat bzučí útočnou bojovností
upevňujíce tak bratro-sesterská přátelství
houpající se vysoko v nepropustné síti
nadměrné chlapecké oddanosti k vlastním kamarádům a
zanedbávajíce ta pozemská holčičí mravenčí tykadla,
co nemohoucně pátrají a
touží po tvých blahosklonných vibracích
co duní světem jako láva lhostejných a prázdných emocí.

Vyvlékám se z hadí kůže
abych jako motýl volná byla a
v tvých netečných apatických botách
na svých letargických cestách bloudila.
Autor Murion, 01.04.2014
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, básněnka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu jsem se tím hemžením musela prokousat, ještě že mám tykadla...;-)

02.04.2014 07:55:42 | básněnka

ale zdá se, že prokousala :)

02.04.2014 09:01:40 | Murion

zaujalo

02.04.2014 00:25:28 | Romana Šamanka Ladyloba

Děkuji.

02.04.2014 09:01:51 | Murion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí