!!!

!!!

Udeřím na xylofon a
roztančím hadí ocas chimery.
Plivnu ti do tváře tvé nonšalantní kibicování a
tvou nabubřelou pýchu utopím ve vaně houkajících sirén.

Na německých regálech se pohupuje šlágr posledního týdne a
v oddělení obojživelníků lítá havěť
bzučící i nad mloky a ropuchami.

Unikám na pierogi se zelím
s nálepkou studentský speciál z Polska a
bahním se v myšlenkách z listového těsta.

Snažím se tě vymodelovat
ze surrealistických odlitků k tvaru svému,
co by mi líce zčervenal a
do deliria rozproudil
mé netečné extatické poruchy citových stavů.
Nalévám si do makovice pojmy, soudy i úsudky,
jež mi v noci nabourávají spánek buldozerem
zkouškového období značky psychologie.

V antických lázních "Relax"
smočím za odměnu
v duchu behaviouristického hnutí
konečky palců,
což příjemně zašolíchá mě v podbřišku
- jako když srkám bublinkatý šampus
narozeninových výletů do opilcových dnů
- jako tvé vousy z proutků břízy
klouzající toužebně po horké bláně mého tělesna,
co si jindy mneš váhavými polštářky
změkčující poslední články prstů
tvých mohutných rukou.

Prskavky kytarového pružení
vedou mě k jádru tvých jizev
vyrytými mladými šílenými nápady
hedonistického bytí
do svalů skotačících na tvých kostech.

Znovu se mě dotýkáš melodiemi
brnkajícími z barevného monitoru poslední noty
transcendentní lásky
roztříštěnou přezrálou nudnou všedností.

Paličkami bicího nástroje bubnuji
rezoluci našemu příběhu
existujícím jen v abstraktních tělních i duševních tekutinách a
začnu žít v halucinačních vjemech
dotekových i zrakových
pro tebe, pro nás, pro sebe.
Autor Murion, 29.05.2014
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vždy, když se objevíš, tak to stojí za to...ST

29.05.2014 20:23:46 | Jort

Děkuji mnohokrát! :)

29.05.2014 21:17:58 | Murion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí