Plné, ať vím

Plné, ať vím

Anotace: ...stesk bonvivána

Mdlou přítomnost
předčí velmi často
vřelé vzpomínky...

Těla dívek z magazínů
vhodná jsou do vitrínky...

A pak ty dnešní fotoshop(y)

Také mám rád ženy
v přírodním půvabu
na tvářích bez růže
taktéž bez šminky...

Chtěl bych tisknou plné prsy
bych odhadl jejich míry
do kamene umně dlátem
odhodlaně, plný víry
bych vysochal
nadčasovou
jejich tvar i velikost
každičký detail...

Na nebi zas chmury plovou...

Obdivuji vskutku dámy
plných prsů na hrudi
horuji i pro tu v bocích
alespoň mám vzácný pocit
že v plnosti všech darů
mít je ve své moci
štěstí znamená...

Ba prahnu po nich
jako včela po nektaru...

Tedy v barvitých sněních...
Máte mě na svědomí,
štědře vyvinuté ženy...
Autor kudlankaW, 01.05.2015
Přečteno 432x
Tipy 14
Poslední tipující: Pamína, Frr, Olex, jitoush, Jort, MARKO, Amonasr, knihomolka, Avola, Nikita44, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ach ty vyvinuté,namalované ženy upravené ve photoshopu na plakátu...ale in natura to je jiná..:-)))

01.05.2015 12:10:32 | Nikita44

Ano, ach ano, vyvinuté...

s implantáty...

a muži

s vzezřením táty

lačně

sledují

a nemají

co nabídnout

potají

sní...

01.05.2015 12:22:46 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí