Ticho

Ticho

Anotace: Ticho, český překlad pod angličtinou

Silence is my best enemy 
And my sourest friend 
With fruits of all flavours 
As you can read 
Silence is my accomplice 
It's my confederate 
In a red dress 
Clinging to a dummy's shapes 
Broad hips 
And a slender waist 
Perfect 
I'm looking for my niche 
Under my toes 
Scrubbing a hotel's bathroom floors 
And while flushing down the waste of snooty guests 
I'm dreaming of better days 
In a big city's lascivious river banks 
My face sinking in neon rays 
Dangling above our discotheques entrance 
Into a better place 
Into sticking to our guns 
As our stubborn youth 
Is so intent on pursuing the most sophisticated goals 
We high-fliers 
Never surrender to the second best 
I'm climbing a scaffolding 
And my burning feet 
Are shoving me above 
Clouds of lice and all kinds of vices 
It's now enough to reach out 
And get hold of your sole 
Of your heel 
Sneaking out through its hole. 
Marry me at this height 
Silvered with a panoramic dazzling light 
Making me feel so alive.


Ticho je můj největší nepřítel

A můj nejtrpčí přítel

S ovocnými plody všech příchutí

Jak můžeš číst

Ticho je můj spolupachatel

Je to můj spoluviník

V červených šatech

Upínající se k tvarům krejčovské panny

Široké boky

A štíhlý pas

Dokonalé

Hledám pro sebe tu pravou práci

Pod mými prsty na nohou

Drhnu koupelnové podlahy hotelu

A zatímco splachuji odpad nafoukaných hostů

Sním o lepších dnech

V chlípných říčních březích velkoměsta

Můj obličej se ponořuje do neonových paprsků

Volně visících nad naším diskotékovým vchodem

Do lepšího místa

Do našeho trvání si na svém

Protože naše tvrdohlavé mládí

Je tak odhodlané pronásledovat naše nejkultivovanější cíle

My ctižádostivci

Nikdy neustoupíme druhému nejlepšímu

Šplhám po lešení

A má hořící chodidla

Mě strkají nad

Mraky vší a různých druhů neřestí

Teď už jen stačí natáhnout ruku

A zachytit tvou podrážku

Tvou patu

Plížící se ven skrze její díru

Vezmi si mě v této výšce

Postříbřené panoramatickým oslňujícím světlem

Co mě činí živou.


Autor Murion, 15.07.2015
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí