milování v lednu

milování v lednu

Anotace: v lednu (ne)zblednu***

...hodně  tu  větrám

nesnáším vlezlej  šmak

cigaretovýho  kouře

ale  když  vystydne

je  mnohem  horší

asi  jako  odér 

prezervativu

těsně  po  milování

pořád  větrám 

větrám  v  zimě

 stejně  v  létě

když  už  se

nakonec

     do  mě  dá  zima

vrhnu  se

 pod  chladně

splihlou  duchnu

a  pomalu  se  rozhořívám

stane  se  ze  mě

výhodně pórezní  šutr

na  opuštěný  mýtince

vhodnej  pro

vyhřívající  se  háďata

jakmile  přestanu

drkotat  zubama

 taky  sse  rozssyčím  jako

sebeplaz

lovící  v  sobě

probuzené  červíky

prostopášnosti

jsem  zalezlej  v jeskyňce

vydlabané  mou  chlípností

do  chrnící  skály

ledna

a

 zpaměti

 po  tmě  chutnám

hladový   okvětí

masožravých  rostlinek..

jééé a  zas

  v  mé  kolotající  lymfě

  rozteskní  se

Eliášovy  plamínky  chtíče -

inu  takový už  jsem 

věčně  vděčný  onánek -

-tu-pažravý   jiřánek....

Autor Frr, 14.01.2019
Přečteno 784x
Tipy 3
Poslední tipující: breberkar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí