Doba zkoušek

Doba zkoušek

Déšť a záplavy
smutek
nesplaví

ba naopak

Avšak po všech těch hodinách
po dnech
kdy v obavách vstávaly vlasy
úžil se dech
při pohledech na říční koryto
nastala doba poklesů

(hladiny i morálky)

Byli jsme podrobeni mnohadenní zkoušce
vyloučení z pekel
nad Zemí
ti totiž konali zásnuby

MENE TEKEL

Zahrádkáři
ti jediní získali
spodní vodu

potěšeni byli i vlekaři
(pro vodní slalom
prapodivné lyže)

Shalom


Ostatní zpovzdálí

Nejsem roztoužen
nemyslím na negližé
plné bujných proporcí
jež bych laskavě laskal

Mnozí se spokojí
s listy Playboy(e)

První květen nastal

Ti smělejší
co briskně mění něžnější
za smělé
spočinou smírně před aktem
s cizí ženou
uvnitř nepokoje

Odříkaví lidé budou žadonit
o vezdejší
chléb

Vískej mě drahoušku ve vlasech

nechám se konejšit

má mysl

leb
Autor kudlankaW, 01.05.2017
Přečteno 356x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Nikita44, Philogyny1, zelená víla, Iva Husárková, Malá mořská víla, Dreamy, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nejen hladiny a morálky...

04.05.2017 12:42:01 | Jort

Obé za tím si stojím

04.05.2017 19:10:03 | kudlankaW

slalom - Shalom :-)))*** :-D*

01.05.2017 20:04:45 | Frr

Shalom :)

01.05.2017 20:05:07 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí