Nenašla...

Nenašla...

Anotace: a tak hledám mezi výmluvami

Sbírka: Z černé i bíle tmy

 

 

Nenašla jsem se v odraze zrcadla,

necítím tváře,

ale přesto je někde mám.

Ach tady přece.

Vystaveny v galerii.

Mezi obrazy

Konvencionalizovaných grimas

očekávaného jednání a

vhodného chování.

 

Nenašla jsem se v seznamu

šťastných čísel,

v příštím životě

to bude možná lepší.

Snad.

ta šestka,

ta mi to podělala.

Může za to ta šestka.

Kdo jiný?

 

Nenašla jsem mapu Života.

Kam jí dali?

Cesta je čistá,

ale

zmrzlá mlhovina

směruje mé kroky do neznáma.

A já jen slyším zmateně křupat sníh

pod koly přežívání.

Proč mi nepodáš kompas?

Autor innominata, 04.12.2012
Přečteno 672x
Tipy 9
Poslední tipující: bogen, Aťan, Joe Vai, zamotán v nedospělosti, Tomíno...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...velmi zajímavý styl..i obsah.

08.05.2015 13:52:22 | bogen

výborný...

31.12.2012 17:17:15 | Joe Vai

Taková dobrá věc, a jen dva tipy a žádný komentář. To je na hlavu postavené.

31.12.2012 16:14:23 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí