Asi Věrný

Asi Věrný


Blýsklo se

ale odešla dřív

než se zahřmělo.

 

Interupce výčitek

nevyřknuté pokání

mlčící omluvy.

 

Nevěra zůstane

cobykdyby

končící v dlani. 

Autor innominata, 15.01.2013
Přečteno 573x
Tipy 5
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., Barbell, Sarah, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí