Vzdušná realita

Vzdušná realita

Anotace: Stroze

Tak jak každý den,
Kyslík.

Tak jak každý den,
Světlo.

Tak jak si to říkám,
tak to je,

protože realita,
i když nechceš,
ti dá pěstí.

Nebo tě pohladí.

Krokem to jde.
Běžet,ale nestačíš si všímat.

Že to hezký. Je všude v nečem. Koukej!

Tady, a tady a tady...

Nádhera!
Nebo se pletu?
Autor Aramis, 20.04.2013
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí