quantum well…

quantum well…

Anotace: když se vám chce zmizet...

stojím sám
nahý
na kovově šedé desce
uprostřed pusté pláně
pod stříbřitě měděnou oblohou
a scvrkávám se

na povrchu se objevují póry
rozšiřují se
do rozeklaných kráterů
trhlin a roklí
kolem hlavy se vznáší
oblak třpytivého prachu
písek se mění
v obrovské balvany
vplouvám do temnoty
nedozírné propasti
zmenšuji se

unikám do hloubky
stále níž až mizí
prostor se oživuje
vibrující částice
divoce krouží kolem
narážejí
vyrážejí dech
odrážejí do dálky

rotuji
vlny pulzujícího světla
propadám se
královstvím hmoty

smích

pozoruhodná žena
trochu divná
elegantní
téměř oslnivá
v barvách
všech najednou

milý příteli
ukáži ti svět
v hrsti
prachu

lom světla je jiný
duha čistí oblohu
poznávám
schopnost porozumět
cítím
dotýkám se
skrytá svatyně
dělá šmouhy
plane žárem
jsem u tebe doma Mofset...

...nedaleko zaburácelo
tatra halasně vyložila
svůj Universet

probouzím se
propocený
sám…
Autor enigman, 29.11.2013
Přečteno 358x
Tipy 14
Poslední tipující: Radhuza, Luky-33, Amonasr, Aaliyan, poeta, Avola
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

quantum well: básník se touží stát fuzzy trpaslíkem :D

29.11.2013 20:04:32 | milk-fed gimp

Ještěže to nebyl kamaz, to by ses zpotil ještě víc... A propos - to máš harém nebo je to pořád jedna a tatáž, jen v jiných převlecích? ;-)

29.11.2013 15:40:04 | Amonasr

když ti to prozradím budeš je/jí chtít taky...

30.11.2013 00:49:56 | enigman

Mezi chtít a mít, je však drobný rozdíl, takže já bych se asi nebál a šel klidně s pravdou ven. :-)

30.11.2013 08:23:58 | Luky-33

:-D Raději no comment ;-))

30.11.2013 02:05:40 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí