měla by tam být divoká švestka...

měla by tam být divoká švestka...

Anotace: to vysvětlí mnohé...

prý se o vás říká
že jste bohém fyziky
co mu těsně unikla
Nobelova cena
za tvorbu haptického úhlu?

milá slečno
těsně se počítá
jen při házení podkovy a granátu
a jestli jsem bohém?
to by jste stejně tak mohla
nazvat Jana Křtitele hydro-terapeutem

proč pane vlastně mizíte do vesmíru?
do té nehostinnosti?
od vás nečekám
že je to z touhy po slávě
ziskuchtivosti nacionalismu či dobrodružství
nebo dokonce hledání nové planety
díky vyčerpání téhle

víte
nedávno jsem vyšel z vody
jedné přehrady
na pevninu
a usnul na palouku
když jsem se probudil
došlo mi
že na té zemi trčím nějak dlouho
a chci zpátky
na svobodu
tam kde jsem nebyl
než jsem skončil na hlíně
do kosmického oceánu

jak můžete chtít někam
kde jste nikdy nebyl?

ono to není zcela přesné
představte si
jak se vznášíte
třebas v matčině lůně
obklopena tlukotem srdce
svobodná
před narozením

lehli jsme si
na vzdušný povlak
temeny hlav k sobě
nohy opačnými směry
gravitace polevuje
pak natáhla obě ruce naslepo
podobná baletce
zvedl jsem ty své
a propletl prsty s jejími

záchvěv vzrušení pronikl těly
příteli
už se nemůžu dočkat…
Autor enigman, 03.12.2013
Přečteno 621x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, střelkyně1, Joe Vai, Aťan, Amonasr, Luky-33, poeta
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bude ještě dostatek času...:) je třeba prozkoumat ještě tento okamžik... nakonec se zpátky třeba ani chtít nebude..:D
PS: a co se nobelových cen týče, jestli to dnes nedostaneš, tak už nevím :D dal bych ti to za započítávání duše do rovnic :)

10.12.2013 10:15:26 | Favi

to je hezký moc:-))

04.12.2013 17:33:08 | střelkyně1

I Tebe by bylo možné nazvat terapeutem. Ty Tvé věci by se daly ordinovat na léčení malomyslnosti :-)

03.12.2013 15:47:19 | Amonasr

těsně - přesně :)

03.12.2013 08:17:38 | maryshka

Dotykové ve všech rozích
svůdné po hmatu,...

03.12.2013 07:06:35 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí