pervigilous...

pervigilous...

odpočívala v zahradní síti
obklopena neběžnou krásou

dotkl jsem se tiše
zdobné náprsenky
běle krajkové zástěrky
která splývá v záhybech dolů
přes přiléhavé šaty

měkce formovaná
sladce semknutá ústa
jasné čelo
jemně klenutá víčka
se stinnými řasami

nádherné linie
pojmenované stejně nestydatě
jako naprosto výstižně
usadil jsem se do proutěného křesla
opatrně abych nezpůsobil hluk

ale v hlavě bzučelo
jako když přiložíte ucho
k telegrafnímu sloupu

to ji možná probudilo
a z očí vyzářila jiskra génia

obrátil jsem měsíc naruby
a vysypal na hromádku
soustavu ozubených koleček
byl to vás strojek
na výrobu máslových věnečků
když budete chtít
tak jej smontuji
za malý polibek
na vaši útlou nožku

i ty jeden žertéři
z rodu holomků
drahý prohnaný šašku
vidíš v trávě ty pantoflíčky
ty jejich měkké křivky
ty můžeš zlíbat dosytosti
Autor enigman, 04.12.2013
Přečteno 424x
Tipy 13
Poslední tipující: střelkyně1, Robin Marnolli, Aťan, Inna M., Amonasr, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už jsem ji sice jednou četla,ale klidně jsem si ji dala ještě jednou a klidně i víckrát:-))

05.12.2013 11:17:30 | střelkyně1

Mě dnes tato naprosto sedla skvěle! Tak za dva dukáty:D

04.12.2013 19:47:44 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí