Štědrá příroda

Štědrá příroda

Anotace: V parku

Uklidňuje,
tak velmi tiší
mysl i nitro,
ukryl jsem se
pod korunami stromů,
stejně jako desítky jiných,
krátce po dešti,
slunce chce znovu
na výsluní.

Několik dětí
s mošnami u pasu
míří na výlety.

Hlomoz,
hlasy dítek
šum drobného štěrku
pod jejich podrážkami
dřevěné kladiny
i ty jsou tady,
přespolní děti
s těmi místními.

Čas toulek a her
úsměvy
a šťastnější
stránka života.

Láska je opojný nektar...

Z levé části parku
mladík
s vzezřením čerstvého zletilce,
vedle něj dívka vezoucí kočárek
dmoucí prsy,
nádherný pohled.

Kočárek drobnou dlaní
drží asi dvouletý chlapeček...

Velmi mladá maminka, říkám si
a se mnou desítky penzistů.

V bílém tílku
měla velikost grepů
moci tak strávit chvilku
v brokátu lůžkovin,
mezi nimi, loknami spočinout,
tetelím se při představě,
ba přímo třepu,
nikoli zimou.

Teprve když mě sedícího míjela
z profilu zřel mimo těžké poprsí,
pevné vyklenuté břicho,
a že je znovu v očekávání.

Příroda je leckdy štědrá...
Autor kudlankaW, 24.07.2014
Přečteno 356x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, jitoush, Frr, Gabriela Green, Pamína, AndreaM
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu Marty.Ke mě byla též a jsem jí za to vděčná.:-)

24.07.2014 21:43:53 | Malá mořská víla

:O

24.07.2014 21:49:32 | kudlankaW

Nediv se.Jsem také maminka trojnásobná.

24.07.2014 21:54:51 | Malá mořská víla

ach :D

24.07.2014 21:56:07 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí