ta co má šaty z provázků...

ta co má šaty z provázků...

když jsem se probudil
bylo pozdní odpoledne
po chvíli jsem byl schopen chůze
a když jsem si na ten pohyb zvykl
bylo to docela zábavné

až po pár metrech
jsem si uvědomil
že mě pobaveně pozoruje děvče

vynechávala mluvení
s erotickými podtóny
přesto všechno bylo jasné
a já byl otevřený
jejím návrhům

pak řekla nahlas své jméno
ale ne to z písmen
ale to skutečné
jsem Rauwolfie
a dodala pane
připomínáte mi
létající žampión

mozek má vlastní hlavu
a chce dělat něco jiného
takže nakonec dělám věci
které nejsou to co jsem chtěl
chci jí podat ruku
ale místo toho
beru naběračku

zachichotala se
nebuďte si sebou tak jistý
podívejte se na svou paži
taháte za šňůrky
ke kterým není nic přivázáno
měl byste tančit
slyšel jste před chvílí
tu opojnou harfu?

začínáme tančit
abychom napravili svět
a vyvoláváme předky
co ví
jak se to dělá postaru...
Autor enigman, 14.10.2014
Přečteno 343x
Tipy 19
Poslední tipující: Radhuza, A42, Gabriela Green, Frr, jitoush, bogen, střelkyně1, Joe Vai, Amonasr, Jort, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mozek má vlastní hlavu
a chce dělat něco jiného
takže nakonec dělám věci
které nejsou to co jsem chtěl

...a mě to ještě pořád leká ;)

17.10.2014 08:01:03 | Radhuza

Žampiony jsou prýma :-)

15.10.2014 00:12:56 | Gabriela Green

...život postaru má něco do sebe......Ji.

14.10.2014 21:12:18 | jitoush

popravdě jsi nakažlivý s tím napravováním světa...

14.10.2014 17:59:31 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí