její hůlka tvořila kříž...

její hůlka tvořila kříž...

Anotace: se základnou borovice...

projížděl jsem pastvinou
pod cypřišovými stromy
když se kůň náhle zastavil
a zíral střídavě
na ni a na mne
jako kdyby něco věděl
a snažil se mi to říct

byla tak okouzlující
lahodná
čiré šílenství

usmála se
a povídá
všechny věci jsou mé
přede mnou jiných nemáš
jsem viděná i neviděná
zakrývající
i velká odhalovačka

pro někoho poklidná
esence nevyslovitelného tajemství
a jemné blaženosti
pro ostatní prostopášně hýřivá

na to
že vás každý zná Ngasanai
jste docela nezřetelná

inu z dálky se ticho také zdá
být hlasitější
než tleskání
Autor enigman, 27.10.2014
Přečteno 314x
Tipy 17
Poslední tipující: zelená víla, Frr, střelkyně1, Joe Vai, isisleo, Yazmin, AndreaM, Amonasr, jitoush, Jort, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tleskat se totiž dá tiše i hlasitě... ještě že se ale tleská... :-)

01.09.2015 01:38:34 | zelená víla

:-)))..kůň je prostě moudrý tvor..

28.10.2014 06:10:32 | isisleo

.....inu,ticho někdy dokáže být hrozivější než hlučná realita....Ji.

27.10.2014 22:14:47 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí