Piknik u splavu

Piknik u splavu

Malá dívka
navrátivší se od moře
dnes přišla
k nepříliš čisté slezské říčce,
vynikala,
byla okouzlující
zlatá pleť,
za zády hnědá hněď,
úžasná scéna do filmu,
hudební podkres smyčce,
rozhodně bych byl použil.

Slunce nabádá k pohybům,
většina lidí za vidiny příslibů
vyhledává příležitosti k seznámení.

Zanedbaný splav,
pod ním je po kolena vody,
ženy
prsty pročesávají své dlouhé vlasy,
vědomé si toho,
že dávají najevo svody.

Je horko k zalknutí,
ideální konstelace k vzplanutí,
a proč by ne?

Každý z nás je zde host!

Matka s nahými dětmi
vrhá se do proudu,
cítím její pohled letmý…

Jsem plný citu, ba i vášně,
jen jej s nikým nesdílím
to jiní chovají se prostopášně…

Amor přesto střílí,
pod blůzu ženám,
mužům pod košili,
zejména dobrodruhům…

Jako by zdáli
slyším dívčí hlas:

„Dáte si se mnou kávu?“

Rád bych řekl:

„Jistěže, to bych prosil!“

Bylo by to,
bylo,
krásné…

Z jejího doznívajícího hlasu
mě vytrhlo
kvákání žab,
následně i pohled na lotosy!
Autor kudlankaW, 12.07.2015
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Helen Zaurak, A42, Nikita44, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé rozuzlení! :-)

13.07.2015 07:47:48 | Helen Zaurak

Helen, dobré jitro :)

Děkuji Helen, jsem tomu rád.

Má úcta

Marty

13.07.2015 09:58:57 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí