moMentální Myš Lenka

moMentální Myš Lenka

Anotace: při prohlížení fotoalb...

 

Dívají se!

Tvař se nějak!

Namaluj se!

Musíš se líbit!

Buď hubená!

Nežer.

 

Nevšímají si tě.

Udělej něco.

Uraž se.

Mlč.

Dupej.

 

Říkala.

 

Ať vidí.

Ať si všimnou.

Ať politují.

Ať utěší.

 

Úzkost.

Stres.

Tlak.

Napětí.

Strach.

Nerovzitu.

 

Vyvolávala.

 

Nedokonalost.

Nicotnost.

Ubožáctví.

Stud.

Pláč.

 

Bolení hlavy.

Vysoký tlak.

Aritmii.

Astma.

 

Tohle mi dělala.

 

Dělala ze mě nejkrásnější na světě.

Dělala ze mě tu nejchytřejší.

Dělala ze mě někoho vyjímečného.

Dělala ze mě nepostradatelnou.

 

Má vlastní…

Důležitost.

Autor May Bee, 06.09.2015
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a sakra...přemýšlím jestli se namalovat nebo nežrat...no a malovat se nebudu...

07.09.2015 13:16:35 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí