noční

noční

Anotace: noční pocity

V noci, cítíš ten klid a ticho?
Vyjdeš na balkon a zapalis si cigaretu
Ticho ticho ticho
Na které čekáš celý den
Až tě osvobodí
Zůstaneš jen ty a vesmír
A není to tak vždycky, jen ty a vesmír?
Jen v tichu noci to poznáš
Jen ty a vesmír
Jen ty a temná obloha
jen ty a hvězdy
Jen ty a ten pocit samoty nesamoty
Ten pocit, že ti nic nechybí a nic nepotřebuješ
A tak každý den čekáš až se zase setmí
Autor crimson, 14.07.2016
Přečteno 329x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu, čekám ... :)

14.07.2016 20:04:44 | Ragnell

to je dobře :)

14.07.2016 20:53:05 | crimson

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí