Nekonvenční první jídlo

Nekonvenční první jídlo

Strhla mě

uchvátila

scenérie tam

kterak si pohrávalo světlo se stínem

při východu
protipólu měsíce

Ne nejsem Angličan
co nepožívá před sedmnáctou drink

Im think

Dovolil jsem si

proto jsem oslavil onu vzácnou chvíli

nahý

jen v dlouhé lněné košili

podobně jako Rembrandt
van Rijn

tekutou snídaní - vínem

třeba jsem byl
poslední den týdne
(dalek od letní výhně)

prostopášník



Anebo pouze trochu
zvláštní?

(na tuto zeměpisnou šířku

na toto století

roční dobu?)



Posouzení ponechám

za pohledu

na dno láhve

Bohu



chceš-li

kupříkladu

Jahve
Autor kudlankaW, 20.03.2017
Přečteno 316x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Philogyny1, Jin&Jang, Dreamy, Pavel Vlček, Amonasr, LV, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Pročpak nebýt taky někdy bohémem,uvolnit se,zasnít se a být zase
jinak,jako v jiné realitě...víno,ženy,zpěv?.......Ji./úsměv/
A po sklence......líbání se s Múzou...

25.03.2017 19:05:59 | jitoush

Thats fine
thank you your visite

25.03.2017 21:35:34 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí