bleskostrůjní...

bleskostrůjní...

bujení
sršící z víru jisker
zuřící někde na okraji
orámovaném temnotou
rtuť v teploměru stoupá
vroucí krev
a hlava otevřená
vstříc elektrické bouři

chvějivá předzvěst
masa vroucího vzduchu
kterou blesk žene před sebou
a pak
úder plnou silou
průnik vášní
zevnitř rozčísnutý aurou
jako při propuknutí
šílenství
sežehnutá mysl
třeští rozkoší

výboj
atomizovaného okamžiku
kdy neexistuje
žádné předtím
ani potom
žádná příčina
vedoucí k následku
jen to
co tě promění
v ryzí energii
Autor enigman, 03.01.2018
Přečteno 312x
Tipy 10
Poslední tipující: zelená víla, Laika, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro tohle žijeme, pro tohle jsme vznikli, pro tohle se krájíme na mikročástice, pro tohle pláčeme, pro tohle se nám zrcadlí to vše v očích...

19.05.2018 00:59:44 | zelená víla

a pro ten okamžik jsme se narodili...

03.01.2018 19:00:30 | Laika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí