mezimraky...

mezimraky...

Anotace: mimovšední...

ocitl jsem se nahoře
obyčejné zůstalo
kdesi dole

je to zvláštní
dívat se na mraky shůry
zůstávají totiž bezvýhradně věrné
příslibu věčné krásy
vždy jsou zalité
slunečním svitem
tudíž poskytují jistotu
malinké zázračnosti

jen si na ně sáhnout
možná jsou teplé
a měkké na dotek
když jsou z páry
a pára je přeci teplá
tomu říkám
nenapadnutelná logika

ocitám se
nad měnící se krajinou
navěky jedinečnou
navždy výjimečnou
na zvlněné oblačné louce z krystalků
a vrcholy hor se klubou
jako bubliny ve vroucí vodě
z neproniknutelné vzdálenosti

chvíli jsem průzkumník
v nově objevené zemi
ale i přes tu krásu a izolaci
se stejně rád vracím
zpátky do nedokonalosti
Autor enigman, 13.01.2018
Přečteno 354x
Tipy 19
Poslední tipující: Joe Vai, Amonasr, Laika, Malá mořská víla, bogen, Jort, Anděl, Frr, Fany
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

právě, když tam nahoře nikdo není...

13.01.2018 20:50:41 | Laika

Je dobré si připomínat své místo enigmane...
Byť jako nádoba hliněná, plná nedokonalých cností :)
P.S.VARING: vřící voda, při neobratném zacházení, způsobit může nevratné popálení ;)

13.01.2018 20:36:10 | Malá mořská víla

Moc se mi ííííbíííííí!!!! *ST*

13.01.2018 13:15:07 | Anděl

Tahle je pohádková - že tak vysoko nevylezu:)

13.01.2018 10:39:33 | Ragnell

:-) bodejť, co je nedokonalý, to je přece dokonale krásný :-))! ST

13.01.2018 05:27:24 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí