Zamilován nikoli po vzoru Platona

Zamilován nikoli po vzoru Platona

Teprve dnes si plně uvědomuji to, jak mi asi tenkrát záviděli statní čtyřicátníci štíhlou přítelkyni s pevnými dvojkami, což tehdy byla nejčastější velikost košíčků horního dílu - spodního prádla.

Nyní jsem sám v prostředním věku a jsem si téměř jist, že mládenec, co rusovlasou, plnokrevnou, dívku včera měl po svém boku, nemohl, nemůže, plně docenit její nádheru korunovanou čtyřkami.

Nadto, ani v náznaku, jistojistě nemůže zakusit bolest, kterou prožívá zralý muž tehdy, když jej tento dívčí, živoucí skvost, bez povšimnutí míjí, aby posléze pozvolna zmizel v horkých spirálách stoupajících od rozpálené asfaltové stezky...
Autor kudlankaW, 29.05.2018
Přečteno 335x
Tipy 10
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, Jort, Amonasr, Iva Husárková, bogen, Avola, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdu máš, Martine! stejně jako nemůžou docenit, že ukousnou jablko bez bolení zubů, nebo si jen tak zlehka zavážou tkaničku... však oni budou vzpomínat... :-)

29.05.2018 17:16:33 | hledač

Ano, to je možné říci s vysoku měrou pravděpodobnosti. Poeta Marty Kristián Kudlák

29.05.2018 19:20:42 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí