pro kypření...

pro kypření...

zrovna jsem upíjel punč
ve svém ponču
když jsem si povšiml dívky
co se děla na obrubníku
měla vlasy stažené do ohonu
pár uhrančivých očí
navlečená do bílých šatů
s červenými květy
a nabíranou sukní

vypadala že má dobrou náladu
a když pohlédla mým směrem
usoudil jsem
že jsem ztracen
nejen proto
že její krása nejspíš byla
předzvěstí úchvatné apokalypsy
rudého nebe
ale i tím že se zvedla
a zamířila ke mně
jako gepard
na jehlových podpatcích

vyšel jsem jí vstříc
a když jsme došli k sobě
odvážil jsem se promluvit
i když mi ohryzek poskakoval
jako pingpongový míček na vodotrysku
v zábavním lunaparku
můžu se vás zeptat na něco osobního?

ale samozřejmě savý papírku odpověděla

víte co mi připomínáte slečno?

nevím plácačko na koberce

skoro se to bojím vyslovit

jen mluv knihovnický žebříku

cítím se jako koroptev prošpikovaná olovem

jen se neupejpej záložko u kalhot

třešňový nákyp

nákyp?
pro boží lásku lesních jahod
to by mne nenapadlo cínový podnose
myslela jsem spíš záhon nebo tak něco
no ale zjistíš to jedině tak
že mě ochutnáš omáčníku
a rozesmála se
Autor enigman, 01.06.2018
Přečteno 288x
Tipy 16
Poslední tipující: bogen, Jort, Iva Husárková, Frr, Amonasr, Nikita44, jitoush, knihomolka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

he hahááá... moc lahodné kypřicí prášku do pečiva... moc úchvatné zářící noční lampičko... moc fantatickééé vesmírný trubadůre e poeto :-))

02.06.2018 11:09:50 | Iva Husárková

....no neochutnej......./smích/.......Ji.Spíš jsem se měla všetečně
zeptát:"A ochutnal si?"

01.06.2018 21:31:24 | jitoush

:) to je trochu jako z Alenky ... kloboučníku:)

01.06.2018 20:53:56 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí