largo írés

largo írés

Anotace: v ý č i t k y

ledva s´ vypadla  ze  srdce  mýho

a  třískla    dveřma 

mý  třináctý  komnaty

vtrhla  do  mě  lítice běsná

oháklá  do  trnů

s vyčesanejma syčícíma

 háďatama na  svý  hlavě

a  začla  dělat  pěknou  rotyku

ve  dne  v noci  klátila

se  stínem  vodního  draka

mýho  znamení

 pálila  mě  v  ledvinách

tancoval  jsem  svatýho  Vítka

chlemtal   rozžhavený   výčitky

abych  dočista  nezpakatěl

házel  jsem  do  tvejch  oken

perly  žlučovejch  kamenů..

Autor Frr, 09.07.2018
Přečteno 313x
Tipy 14
Poslední tipující: Philogyny1, bogen, Jort, Marcella, Loveless, zdenka, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zpakatět do zmrzlinové kornoutu dětství...:)

10.07.2018 13:35:23 | Jort

moc pěkně řečeno...soukmenovče-zvaž-to je na báseň ST* :-D :-)*

10.07.2018 13:39:19 | Frr

... pěkná srdeční vichřice ...
... nezpakatěl ... tady bouchla bomba smíchu ...

10.07.2018 10:42:15 | Marcella

b u m....:-D :-)

10.07.2018 13:22:23 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí