bilaterální...

bilaterální...

ty který tak pěkně voníš
i když tomu vždy tak není
i když pomalu vstáváš
s rozčepýřenými vlasy
a trochu zasněným pohledem
tohle je pro tebe
protože si dokážeš všimnout
i obdivně hvízdnout
a myslet to upřímně
protože ti přijde
že jakýkoli koberec je dobrý
tohle patří tobě
protože umíš opravit kliky
i upravit pohled na věci
a otevřít zavařovačky
tobě co děláš pořádek v blázinci
dokážeš čekat na objednávky
poslouchat můj pulz
moje řeči i mlčení
tobě co se ukážeš
jen tak často
abys mě zmátl
dálkou nebo blízkostí
tomu kdo to nechápe
a nepochopí
tomu kdo to neovládá
nebo se sám sobě ztratí
tobě jehož se snažím
tak urputně pochopit
když mě uchvátíš
utěšíš nebo zničíš
a někdy všechno dohromady
mám to všechno
o čem jsi říkal
že je moje
díky tobě jsem nezkrotný
i přes všechny překážky
ty zvíře
jelení tanečníku
živote
s tolika různými tvářemi
ty dobře víš
proč mě dráždíš
Autor enigman, 28.12.2018
Přečteno 285x
Tipy 19
Poslední tipující: zelená víla, Jort, Malá mořská víla, zdenka, Amonasr, jitoush, Frr, Petbab, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zebou mi nohy...

03.01.2019 23:07:55 | zelená víla

Á dohodář se životem chichichi...to bude zase překvapení na výplatnici...;)

29.12.2018 10:08:23 | Malá mořská víla

.....míti dohodu je jistě lepší než se dohadovat.....on ten Život si
beztak vede svou...../smích/.....a my máme pocit,že to máme plně v rukách
....../úsměv/....tak až Tě bude dráždit přespříliš,tak sluchátka na uši
..../smích/......krásně a plně si ho užívej dosytosti.....a taky "syť"
okolní svět svými "záležitostmi"...těmi ze života....prosím,En...Ji./úsměv/

28.12.2018 12:20:26 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí