sedativum...

sedativum...

Anotace: nočním chodcům...

lehce jsem přihodil
pár polen
když otvorem ve skále
vtančila žena
a usedla naproti

nechala černou sukni
aby jí sklouzla
ze zdvižených kolen
a linula se
po stehnech výš
absolutní krajinou těla
kdy se hebkost odhaluje
teplu ohně
a mým očím

svůdně teplá ženskost
zvláštní a mocný
nevysvětlitelný
magický neklid
který jazyk vede
sám o sobě
od muže k ženě
stoupající žárem
z útulnosti jeskyně

cítil jsem
že je v rozechvění
a koutkem oka naslouchal
jak jí zní kytička slaměnek
přimknutá k pasu

její obnažené nohy
se hrouží hlouběji
do jantarového proudu tepla
z pryskyřičné dutiny
vyprskl modrý pramen
a oranžové stíny na stropě
se rozhoupaly
novým životem
Autor enigman, 01.01.2019
Přečteno 280x
Tipy 18
Poslední tipující: zelená víla, Ruda Štola, Jort, Amonasr, jitoush, básněnka, Fany
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá půda, už vím, že chodím v sukních... evokuju :-)))

03.01.2019 21:12:04 | zelená víla

Počkaj, idem tiež pozrieť do pece:)

02.01.2019 20:22:53 | maryshka008

...úplně všude to světélkuje.......Ji./úsměv/

01.01.2019 13:39:21 | jitoush

Zvláštní... jak muži hoří, když do sukní se noří :-)

01.01.2019 12:23:16 | básněnka

:-( ježiši, enigmánku, ještěže je už ráno, číST to večer, tak vážně neusnu :-))!

01.01.2019 07:02:21 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí