demi semi tremolo...

demi semi tremolo...

Anotace: může vyhladovělé srdce pozřít mysl?...

Seděla pod rozložitými jilmy
chvíli před tím
než se vynalezly barvy

napůl lvice
s úsměvem
co je ztělesněním úsměvu
a nejspíš o vás ví víc
než víte vy o ní
schopná hluboké náklonnosti
i bouřlivého hněvu

on měl hřebíky v očích
vlka v úsměvu
a oba sdíleli
melodické cítění
což je styk důvěrnější
než sexuální

inu tak už to bývá
některá přátelství jsou klidná
ale taková úcta
a vzájemné vcítění
je směs velmi výbušná


pro ty co rádi hudbu volume doprava

https://www.youtube.com/watch?v=TFRX5F6MEqA
Autor enigman, 15.01.2019
Přečteno 294x
Tipy 14
Poslední tipující: zelená víla, Amonasr, Nikita44, jondys, jitoush, Dreamy, Aiury, breberkar
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

směs výbušná, co nevybouchne... protože úcta... to je vzácný...

06.10.2019 04:32:38 | zelená víla

...koukám, že ano, někdy...ale to melodické cítění nevím, asi nemám naladěno... :)

16.01.2019 19:01:41 | Philogyny

...klidná voda břehy mele.....Ji./úsměv/

15.01.2019 21:45:43 | jitoush

Volumuji si ji zítra,
stopu po čtení nechám už dnes. :)

15.01.2019 21:24:36 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí