znělo to jako příběh...

znělo to jako příběh...

seděl jsem na baru
popíjel drink genialis
což jsou dva litry
slisované do dvou deci
50% genu
plus pár kapek
vylisované šťávy z vavřínu
dochuceno špetkou ilai
a klábosil s intuicí
když se k nám přitočila
trochu navátá fantazie
zdar lidi
co říkáte na to vystoupení rozumu?

jakoby mluvil s citem do mikrofonu
kdykoli na ni pomyslel
věděl
že znovu upadl
do snu
a
jakmile víte
že sníte
jste mimo vlastní tělo
až vás to udivuje
jak se vznášíte
stvořeni z vodíku

to zní jako blábolení

jestli je tělo vodivé
znamená to
že myšlenky jsou kamenné?

on nejspíš nikdy neporozumí
co ona zrovna v určitou chvíli cítí
což platí i obráceně
ale to vědomí
že jsou si nablízku
je navěky propojuje
Autor enigman, 11.07.2019
Přečteno 307x
Tipy 20
Poslední tipující: Avola, piťura, Amonasr, jitoush, Marten, Descardea, Jort, Fany, Iva Husárková, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na baru
se pořád děje
něco zajímavého
:-)
rád jsem četl...

11.07.2019 18:41:32 | piťura

...navěky.....to pomyšlení je tak silné,samo o sobě....on ví,že ona je
a ona ví,že on je......navěky.....ji.

11.07.2019 16:47:54 | jitoush

rozum je potřeba omezovat

11.07.2019 07:51:37 | CeP

:-) někdy ta blízkoST úplně stačí :-)!

11.07.2019 07:19:48 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí