dokořán...

dokořán...

Anotace: po...

vrchnostem
se nerad klaním
to snad radši žehem
zplaním
do víru
trnových korun skočím
tam svou mordu
s chutí smočím
v horkých malinách
pro všechny
kterým je dáno milovat

kramář s košatinou
v prsou
z níž drobnosti se sypou
pro radosti
unášen touhou
abych prožil
když krev se vlévá
do žil
kdy může z muže
vetkaného v krajce
srdečný cit
pronikat
do skrytých míst
Autor enigman, 31.12.2019
Přečteno 266x
Tipy 18
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Marten, Anděl, Donne, šerý, jitoush, jenommarie, Now, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...krása....moc ráda čtu...*ST*

31.12.2019 18:02:24 | Anděl

Trochu cit muže a žádný klam. Už kvůli horkým malinám*

31.12.2019 14:03:23 | šerý

...ať proniká......Ji./úsměv/

31.12.2019 10:44:23 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí