champagne...

champagne...

Anotace: půjdem v dál ruku v ruce...

bublinky šampaňského
mi skotačily nosem
a já dostal chuť
zahopsat si s imaginárním kosem

když tu znenadání
rozkvetla supernova
a mne se dotkla dívka
láskyplným citem

nechcete to radši zkusit se mnou?
já jsem živá
a teď tu s vámi jsem

vdechl jsem vůni
jejích vlasů
ucítil hustotu
jejího těla
přiložil ucho
k hrudi
a naslouchal myšlenkám

čas se jednoduše vytratil
a všechno vyplnil
ten jediný okamžik
z relativního pojmu
do účinnosti jevu
zvaného duše

nedá se určit
kam se vydáme
a co nás potká
může se stát
všechno možné
mnoho se zrodí
mnoho zanikne
a to co přetrvá
se proměňuje
avšak nikdy to nebude
dostatečně dlouho
pro odhodlání
hluboce rozrušené
pohnutí srdce



https://www.youtube.com/watch?v=H6cyIG0CRQg
Autor enigman, 01.01.2020
Přečteno 242x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, Jort, Amonasr, šerý, Anděl, Malá mořská víla, Marten, jenommarie, jitoush
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zemětřes...

18.01.2020 19:06:52 | Danger

"Ucítit hustotu jejího těla." To už lze uvěřit na realitu.
(Oasis*)

01.01.2020 23:36:31 | šerý

Pro tyto chvíle jediné, ta naše duše básní, srdce se pohne, ať hřeje ta láska, nejen v básni. ^ST^ ;-)

01.01.2020 14:30:40 | jenommarie

...po hnutí srdce......pohne se Svět......Ji./úsměv/....
.......Vše dobré En v tej dvojdvacítce...

01.01.2020 14:27:48 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí