Společně

Společně

 

Tuláci životem
za ruku spolu jdem
po cestách klikatých
objevit krásu dní

I když mi říkáš
co zas vymýšlím
hranici poznání
se mnou překročíš

I když se bojím
srdce mám až v krku
s tebou se odvážím
překročím čáru strachu

Ležíme na zádech
sníme o vesmírech
ta blízká setkání
stárnout nám zabrání

Autor vlnka, 02.01.2020
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Marten, jenommarie, Donne, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spolu lze hodně, když je společná ceSTa. ;-)

02.01.2020 17:45:36 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí