Hráč pokeru

Hráč pokeru

V ping pongu osud přihráva
zkušebním hráčem teď jsem já
vybírat smeče nestíhám
učím se hrát jak se dá

Zkušenost sbírám pomalu
pozvedám zase svou hlavu
rozvahu jenom neztratit
plán mohla bych zhatit

Ten záludný hráč pokeru
mi občas zkazí náladu
nadechnu se pak zhluboka
nejsem přec ňáká měkota

Snad jeho tahy pochopím
jen tak ty zkoušky zúročím
co dít se má ať se děje
snad mě ten život nesemele

Autor vlnka, 01.02.2020
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Amonasr, R.K., jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí