Žít v klidu

Žít v klidu

V duchu mám obraz
co navodil klid...

Dědeček s babičkou
na lavičce
za ruce drží se

Prožili léta po boku
vědí, že mají
v sobě oporu

To jejich souznění
okolí prozářilo
klid navodilo

Teď občas
na to vzpomenu
vezmu tě za ruku...

Autor vlnka, 07.03.2020
Přečteno 221x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Květka Š., šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kouzelné, tak si to přejeme, mít koho za ruku vzít. ♡ "ST" ;-)

07.03.2020 10:45:06 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí