Od kolébky

Od kolébky

Anotace: ve spolupráci E+MMV

byla nahá
a naznačovala mi
abych si ji osahal
ale ne nějak nemravně
prostě rituál
a já poklekl
polaskal její dlaně
a pak se vzdálil
abych se k ní mohl vrátit
a sebe jí dát


ona však byla trpělivá
při tom vždy jiná
proměnlivá
jako počasí
byla mou součástí
dějem
celým mým životem
počátkem i koncem mým
byla a bude


i po tom kdy já odejdu
ona zůstane
se svým poselstvím
knihovna věků
kterou umí přečíst jen vyvolení
kteří necení svůj život víc než je moudré


to tajemství je věčné
jako láska a cit co mě k ní táhne
jako život sám
ta kolébka z níž povstal ...
Autor Malá mořská víla, 17.11.2020
Přečteno 206x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, jitoush, Amonasr, jenommarie, Vivien, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká spolupráce... :)

24.11.2020 22:27:02 | Emily Říhová

Moc děkujem za podporu :)

25.11.2020 19:45:45 | Malá mořská víla

...jej pohoupala a zkonejšila....a On?.....dlátkem činů jemně vyřezal
ornament,ten svůj...nezaměnitelný......Ji./úsměv/

18.11.2020 19:05:39 | jitoush

Pohoupala nás oba :) diky Jituško

19.11.2020 15:26:14 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí