dežabí...

dežabí...

schovával jsem se za salát
když mě vyhmátla
jedna slečna ze zeleniny

milý pane
já mám ráda obojživelníky
ale žvýkat cuketu bez roušky
to je jako hrát na cimbál
bourací palicí
šmarjá chlape!
vy jste skoro nahý
teď přestanou lidé
kupovat nakládačky

drahá
vím že vaše obraznost je bujná
jenže není dost rozsáhlá
aby pronikla k jádru
a vše porovnala
aniž by se nerozptylovala
každá maličkost odvádí vaši pozornost
sebeslabší křik vás děsí
a jakýkoli pohyb vás zaujme
to se pak nedivte
že vás vše vyčerpává
vyvoláváte v jemných vláknech
velké pohyby
a probouzíte v duši
živé a silné pocity
aby vás celou zahltily

naštěstí jste obrněná
vidím vaše neprůstřelné negližé

při té zmínce intimního oděvu zčervenala
když jí muž typu rosniče
pohlédne do očí
a začne mluvit
o věcech lechtivých
zachvátí ji neovladatelný zmatek
který její tvář barví do granátové
když se ale pokusila ten nával potlačit
zrudla ještě víc
sklon k očividnému studu
je jednou z mnoha věcí
které na sobě nenávidí
což je další důkaz
že sudičky nad kolébkou
se jen kolébají
díky účinkům trávy

máte pravdu příteli
z mých poznatků vyplývá
že někteří obojživelníci
se orientují podle nebeských těles
a já jsem vaše peprmintová žabka
Autor enigman, 17.03.2021
Přečteno 180x
Tipy 14
Poslední tipující: zelená víla, Akrij8, šerý, Marten, Frr, Iva Husárková, Kubíno, Krahujec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zelenina je jistě zdravá. Dobrý terén, ale pro jistotu zde jí nakupovat v maskáčích.

20.03.2021 23:29:13 | šerý

....ty mě bavíš....dežabí...;-)

18.03.2021 15:24:52 | Marten

kvak dežabí jsi mě rozesmál děkuji za to :-))

18.03.2021 03:01:59 | Iva Husárková

Parodie na teplouše.

17.03.2021 15:30:42 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí