Přerod slečny

Přerod slečny

Sladká může být šestnáctka

 

Růžolící

 

Pro pocit bezpečí raději

z úctyhodné dálky

jen pobírat 

záclony s lístku lip

stuha nebe 

nit řeky

strmé zelené břehy

reflektor dne 

sunshine

mízí v poháru Jesenických úbočí

 

ale ona

venčila 

ve zcela nových černých kalhotách 

dle střihu by snesly definici mrkváče

spodní okraj nohavic jí sahal sotva ke kotníkům

 

Své dlaně nořila do snad nekonečně hlubokých kapes

a pak 

jako když se pták chystá vzletnout

oddalovala od těla napnuté paže

doslova

baže

v jednu chvíli

vypadala jako malý netopýr

 

Přitom všem jejím půvabu přítomného okamžiku 

tehdy kdy jí vůně lipových květů prostupovala mikádem

plné rty krášlila Tizianova rudá  

si celkově více nežli příjemný dojem kazila vypínáním nohavic kalhot do stran

 

Byla jako klaun v manéži

jenže jemu to není přítěží

 

Její hruď nezdobily viditelné znaky vyzrálé ženskosti

 

Jakmile natočila své tělo tak aby mohla vnímat co nejdelší rozsah 

v korytě rozvlněné řeky

tu mohl on za přerývavého dechu sledovat 

její široce posazené kyčle

tím i mimořádný prostor pod jejím pozadím

kterým mohl sledovat trávu protějšího břehu

 

V dlani levé ruky držela třmínek na jehož konci dovádělo

štěně rasy

Rhodéský Ridgeback

 

Náhle stočila svou postavu vpravo 

 

Její styl chůze v tu chvíli byl zprva neukázněný

ne nepodobný někomu ze zvířecí říše

 

podobal se čápovi ve vodě co vykračuje v úporné snaze 

nevyplašit svou možnou kořist

 

mno vida

 

Čapím krokem tu vykračuje žába!

Autor kudlankaW, 02.06.2021
Přečteno 189x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Iva Husárková, kaše, Marten, Lighter
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, tak to je trefné* Jen muž dokáže z odpozorovaných detailů utvořit svůdnost ženy... ach, ty vjemy.

04.06.2021 17:45:29 | šerý

Děkuji za milý komentář
Ach ty dívky

04.06.2021 22:51:05 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí