Resort zeleně a klidu

Resort zeleně a klidu

Usedl na lavičku na jejímž povrchu
už nebylo po laku ani památky

Ženy ve slušivých outfitech s pokrývkami hlavy
hrdě vykračovaly podél jamek s praporky

Občas soustředěně postály za mírného podřepu

Párkrát cvičně promáchly holemi

Ale i tak nad rozlehlou zelenou plochou bylo možné vnímat
mámivý klid odpočívající v letním podnebí

Ten ale bez výstrahy i bez milosti roztínal na kusy kovový zvuk i následný
šum svistu odpalovaného míčku

Rány se až nápadně podobaly těm z brokovnice co jsou
tolik typické pro lokality honiteb

Vzduchem obtěžkaným letním sluncem prostupovaly zvuky blížící se sekačky
Je tedy zřejmé že nejeden green dnes projde pravidelnou úpravou

Totéž čeká i plochy v těsné blízkosti golfového resortu

Nepracující básník nezakusil vytoužený klid

Stal se nechtěným svědkem kosení trávy
Autor kudlankaW, 21.06.2021
Přečteno 213x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, kaše, Amonasr, Lighter, Iva Husárková, Avola, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí