v ložení...

v ložení...

ulož mě
ulož mě třeba
do krabičky
a já
ti budu vyprávět
jaké to je
ve světě bez berličky

srovnej mě
srovnej mě třeba
do rovinky
a já
ti budu vyprávět
jaké to je
mezi kudrlinky

smotej mě
smotej mě třeba
do ruličky
a já
ti budu vyprávět
jaké to je
když se mrskají rybičky

uvaž mě
uvaž mě třeba
do uzlinky
a já
ti budu vyprávět
jaké to je
když se rozváží jazylky

spoutej mě
spoutej mě třeba
do kozelce
a já
ti budu vyprávět
jaké to je
koupat se v sopce
a vyluzovat přitom trylky

můžeš mě
můžeš mě třeba
uložit slůvky
odpočívej v pokoji
a já
už ani nepípnu
jenom se usmívám
protože
protože až budeš mít zase chuť
můžeš

můžeš mě rozložit
a poznáš
jak chutná milování
Autor enigman, 21.08.2021
Přečteno 165x
Tipy 14
Poslední tipující: Lexi, Iva Husárková, šerý, Frr, paradoxy, Vivien, Marten, J's ..
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Do tvarů a flexibilně. Návod do života*

22.08.2021 00:22:24 | šerý

Koukám U enigmanů je tak nějak stále "rozeSTláno", tedy ložím si do oblíbených.

21.08.2021 15:37:59 | Vivien

...kapesní milenec do kapsičky...hodí se ženě vždycky...;-)

21.08.2021 14:23:25 | Marten

krásné tak ještě šeptej šeptej básničky a jazýček rozechvěje její náušničky :))

21.08.2021 14:13:20 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí