S ručením vymezeným

S ručením vymezeným

Nejméně dekádu se zaměstnavatelem neuzavřel 

nic

 

co by se podobalo pracovní smlouvě

 

Kolemjdoucím huhňavě vysvětluje 

že nesnášel šéfy

lidi co mu stáli za zadkem

co na něho zvyšovali často hlas

 

nebo jej před jinými 

( rádoby spolupracovníky)

 

ponižovali

 

Doslova fóbii měl z ženských co mu byly představeny 

v rolích nadřízených

často se do funkcí dostávaly poněvadž

zahřivaly matrace v postelích svých šéfů

 

spíše klečely pod pracovními stoly

dávno po pracovní době

 

Právě ty s dobrým nátiskem

drivem

vytrvaloSTí

 

získaly skvěle placené trafiky 

Ach

 

aach

 

za intimní praktiky 

 

Uměly podržet

 

postát jak srny

 

Má dáti - dal

 

Neměla dát - dala

 

tohle nové názvosloví 

nevstoupí do skript ekonomie

 

I když?

proč by ne?

 

Měl vždy plné zuby toho

jak mu někdo radí

co a jak má dělat

 

Naproti tomu

se skřípěním podpadků jej trpěly frndy ve vypasovanýcb kalhotových kostýmech

Ve společnostech s ručením omezeným

sebevědomé 

Orientované až příliš úzce na ZISK

stejně tak

občas i choboti s vzezřením UBERMENSCH

 

už deset let zaměstnává sebe tím

že v sedm ráno dumlá hrdlo hořkého ležáku před koloniálem s pekárenskými výrobky

 

A jak opojně mu chutná panečku

 

vypršťovák

 

Otvírák nového dne

 

Pohled na spěchající lidi do zaměstnání jej nechává naprosto klidným bez zájmu o jejich stereotypní osudy

 

Po obědě pak zvládá  (v rámci pomyslné odpolední šichty)

další balená piva ve skle ale už na lepší adrese

 

to jest v krámě za řekou

 

Je tak sám sobě

společností

 

s působkem ostře vymezeným

Autor kudlankaW, 25.08.2022
Přečteno 227x
Tipy 6
Poslední tipující: Vivien, piťura, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spadla mi čelist brácho
tohle je pecka

je to krutý
pravdivý
a plný

do háje
úplně to vidím

jdu si to přečíst ještě jednou
Petr

26.08.2022 23:41:03 | piťura

Petře, brácho

jsi jedním z mála

kdo brutalitu chapadla korporátu
ale i politiky z mých řádků plně pochopil


Díky moc za vnímavosti Tvou

Hodně pro mě znamená!

Ať se Ti dobře žije za babího léta

Martin

27.08.2022 12:05:34 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí