vita mí noví...

vita mí noví...

byl usazen v noci
s domněnkou
že drží otěže moci
reálného
že zvládne unést
tíhu všeho
a jeho srdce prý
bije
přítomností

ale co vlastně unese?

podivuhodné

málem

skoro si nevšiml toho
když jej přepadla sen

hádej kdo jsem? řekla

v tu chvíli
měl v očích cosi
vesmírného

má milá
připadáte mi jako
pleistocén
geologické rozdělení
s nízkou teplotou
ale horoucím srdcem
přitom rukama podpíráte
chaotické stromy
řádu ovocného

otvíráte se
dovnitř nebo ven?

drahý příteli
jsem vaší klikou
nebo zámkem?

to záleží na tom
jak otočíte pantem
Autor enigman, 13.02.2024
Přečteno 88x
Tipy 23
Poslední tipující: zelená víla, narra peregrini, jort1, IronDodo, Vivien, nehledaná, Penemue, Marcone, Chane, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snová přeci...

18.02.2024 01:35:35 | zelená víla

sem tam

14.02.2024 12:38:06 | jort1

skvělá výživná prapolévka*

14.02.2024 10:21:01 | Vivien

Klika je štěstí...
zámek...to může bejt vězení
ale ona je... pleistocén a ten kliku ani zámek neznal... takže by asi bylo lépe se ptát:
je tvou součástí spodní nebo svrchní???

13.02.2024 22:19:17 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí